Echipa noastra

Florin Bobia, Owner și Clinical Coordinator Perfect32

Medic specialist Chirurgie oro-dentara si protetica dentara
image

Pasionat, curios, determinat, always pushing his limits. Florin a pornit la drum în 2003, cu nebunia și avântul tinereții, cu toate avantajele care decurg din acestea. A adus în cabinet tenacitatea sa, dorința de a da de cap oricărei provocări, frământările stârnite de cazurile-problemă, anduranța și pasiunea pentru dinți. Astăzi, experiența lui însumează:
– peste 10000 de implanturi inserate
– peste 200 de încărcări imediate de tipul all on 4/all on 6
– peste 400 de sinus lifting-uri externe
– peste 500 de reconstrucții osoase (blocuri, meșe, atele, GBR)

A absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova, în 2001, apoi a lucrat ca Medic rezident, specialitatea Chirurgie dento-alveolară în Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Între 2008-2011, a fost lector în cadrul UMF Craiova, catedra de Protetică dentară, obținând și a doua specializare – de Protetică dentară. În 2011, a absolvit Masterul „Reabilitări protetice cu suport implantar”.

Anual, merge la specializări în străinătate (Germania, Elveția, Ungaria, Italia, etc.) și este lector la conferințe în țară și în lume (Australia, Italia, Ucraina, Polonia, India, Bahrein) pe teme legate de implantologie și tehnici de regenerare a țesuturilor moi și dure. De asemenea, susține propriile cursuri de perfecționare pentru medici, hands-on și over-the-shoulder, la sediul Perfect32. Motivația sa este de a face mereu lucurile mai bine. Scopul său este acela de a oferi pacientului, împreună cu echipa din care face parte, cea mai echilibrată, predictibilă și de durată variantă de tratament.

Marina Magdalena Florescu

Practice Manager Perfect32
image

Magda are un rol activ în relația clinicii cu pacienții, gestionând, totodată, buna desfășurare a lucrurilor, prin integrarea tuturor elementelor ce țin de organizare și comunicare. Ea este cea care oferă stabilitate mediului dinamic al clinicii – în grija ei stau detaliile logistice, urmărirea planurilor de tratament și ordinea executării acestora, precum și starea de bine a celor care trec pragul clinicii.
Are o vastă experiență în domeniul comunicării, precum și al coordonării grupurilor, fiind licențiată în Filologie-Teologie și expertă în management educațional european, activând în învățământ mai bine de 18 ani, atât ca profesor, cât și ca director. S-a alăturat echipei Perfect32 în 2014 și a continuat să învețe, absolvind Școala „Dental Office Managers” din București. A urmat programul de formare în Psihoterapie Integrativă din cadrul ARPI, devenind psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor, acumulând numeroase abilități ce vin atât în sprijinul echipei Perfect32, cât și al pacienților.

Dr. Eliza Diana Neagoe

Medic endodont
image

Primul medic colaborator al Clinicii Perfect32, Eliza, s-a alăturat doctorului Bobia în anul 2007. Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, și-a exploatat competențele de-a lungul celor peste 15 ani de experiență, specializându-se în tratamentele endodontice. Folosește cu profesionalism și pasiune microscopul pentru fiecare caz în parte, explorând cu atenție întunecatul sistem endodontic, mereu diferit. Se instruiește participând la cursuri și evenimente de stomatologie care promovează descoperiri științifice de ultimă oră din specialitatea pe care o practică. Lucrează în echipă cu alți medici pentru realizarea planurilor complexe de tratament ale pacienților, fiind unul dintre medicii care pregătesc terenul și creează o fundație solidă în cadrul acestora.

Totodată, vine în sprijinul colegilor din exteriorul clinicii, abordând cazurile dificile.

Dr. Anca Stănescu

Medic specialist Protetica dentara
image

Anca este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova și medic specialist Protetică Dentară, alăturându-se echipei Perfect32 în 2009, mai întai ca intern, activitate pe care a desfășurat-o pe întreaga perioadă a studiilor universitare. În 2013, a promovat examenul de rezidențiat, devenind medic colaborator, cu prezență full time din 2016.
Este implicată în conceperea și implementarea soluțiilor care vizează protetica si estetica dentară, utilizând tehnici de smile design si stomatologie digitală. Învață continuu, participând la cursuri de perfecționare și programe de lungă durata, training-uri one to one, conferințe internaționale și congrese.
În clinica Perfect32, face parte din echipa de design a planurilor complexe de tratament, fiind unul dintre arhitecții de zâmbete fără de care acestea nu se pot finaliza.

Dr. Daniela Maria Selișteanu

Medic specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala
image

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, Daniela a urmat rezidențiatul în specialitatea Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială la Craiova. Tratează probleme legate de ocluzie, de articulație temporo-articulară, propunând planuri terapeutice detaliate și urmărind evoluția tratamentului prin controale periodice.
A început să colaboreze cu Perfect32 din 2017, preluând cazurile de ortodonție, iar din 2021 este ortodontul nostru full time. Scopul pe care îl declară este de a obține pentru pacienții săi, mici sau mari, zâmbetul care nu este altceva decât “fericirea aflată chiar sub nasul tău”, cum îi place să spună.

Dr. Andrada Teslici

Medic Chirurgie Stomatologica si Maxilo-Faciala
image

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova, în anul 2020. În prezent, este medic rezident – specialitatea Chirurgie Stomatologică și Maxilo-Facială la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. În 2021, a absolvit Perio Masterclass Surgical 2021, la București. Înainte de stomatologie însă, în viața Andradei a existat Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică în cadrul ASE București, absolvită în 2011, iar în prezent, merge cu bucurie și curiozitate la cursurile Școlii de Psihodramă din Craiova.
Cu Perfect32 colaborează din 2021 și se ocupă de terapia chirurgicală, parodontală și odontală. ”Pentru mine, stoma e diversitate, adrenalină, răbdare, înțelegere și empatie”.

Dr. Mihaela Cruceru

Medic Pedodont
image

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova în 2020, an în care a început și rezidențiatul – specialitatea Pedodonție. Mihaela este unul dintre oamenii care știu ce vor de când sunt mici. N-a fost dificil să aleagă drumul, căci Pedodonția îi aduce mai mult decât obturații și extracții, lăsându-i loc să participe la formarea viitorului adult responsabil și fără frică de dentist. Îi plac copiii cu energia lor și reușește să-i facă să vină cu drag și fără emoții în cabinet.
Din 2021, face parte din echipa Perfect32, unde efectuează manopere variate de pedodonție, odontoterapie, endodonție, protetică și profilaxie. Merge la cursuri de pregătire și perfecționare, de teorie și hands-on, dorindu-și să-nvețe mereu lucuri și tehnici noi, așa cum îi stă bine unui profesionist.

Dr. Andrada Albu

Medic specialist endodont
image

În 2011, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară „Carol Davila” din București. A urmat apoi un an în care a dobândit competențe de implantologie în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila, apoi perioada de rezidențiat – specializarea Endodonție la UMF „Carol Davila”, finalizată în 2017. Timp de doi ani, a urmat “Terapia cu LASER în stomatologie”, la București și Aachen, Germania. Din 2012 până în prezent, a participat constant la cursuri de perfecționare, congrese, conferințe, sesiuni de instruire în țară (București, Cluj, Iași) și în Europa (Germania, Spania, Belgia), îmbunătățind și adăugând cunoștințelor sale tehnici, metode și viziuni diferite din sfera stomatologică.
În 2021, a început colaborarea cu Perfect32, unde se îngrijește de tratamentul proceselor inflamatorii sau infecțioase, cu încrederea că un tratament endodontic efectuat corect și la timp are șanse majore de reușită.

Dr. Bogdan-Gabriel Vulcănescu

Medic dentist Stomatologie generala
image

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova și colaborator al echipei Perfect32 din 2019, Bogdan se îngrijește de terapia cariilor dentare, asigurându-se că dinții pacienților săi vor rămâne sănătoși cât mai mult timp. Lucrează cu migală și este atent la evoluția sa profesională, învățând din experiențe one-to-one în afara clinicii sau participând anual la cursuri de perfecționare.

Laura Chiliment

Front Desk Officer
image

Asistenți

image
Irina-Croitoru
Irina Croitoru
Carmen-Mititelu
Carmen Mititelu
Alina-Catinca
Alina Catinca
Stefania-Paun
Ștefania Păun
Claudia-Cardel
Claudia Cardel
Ionica-Dinca
Ionica Dincă
Ionela-Radu-Terbenta
Ionela Radu-Terbența
Alexandra-Chitibura
Alexandra Chițibura

Contactaza-ne pentru o programare!