Servicii Stomatologice

Servicii si tarife

În clinica Perfect32, găsești servicii complete de tratament: de la consultația simplă și complexă, cu investigațiile imagistice aferente, la propunerea, executarea și urmărirea planului de tratament.

Serviciile noastre sunt funcționale, orientate pe termen lung, urmărind un scop mai bun decât cel al momentului prezent sau al satisfacției de scurtă durată și o autenticitate a bucuriei de a trăi. Când nu-ți mai faci griji pentru dinții tăi, râzi mai des, mesteci corect, mănânci mai bine, întreții corespunzător și trăiești mai sănătos. Echilibru în exterior și în interior. Atât de simplu poate fi.

Oferim o combinație unică de analiză strategică, seriozitate profesională și inovație tehnologică.

Aici găsiți specialiști sau viitori specialiști în toate domeniile medicinei dentare

Când aflu costurile planului de tratament?

Chiar de la început, atunci când sunt propuse planurile de tratament.

Prima ședință la clinică vine întotdeauna cu speranță. Orice problemă are cel puțin o soluție. Acum stai de vorbă cu medicul pentru a-i împărtăși ce-ți dorești, de ce te ferești și pentru a afla opțiunile reparatorii și planul de tratament. Acceptarea, de comun acord, a unui plan final de tratament presupune și include costurile și modalitățile de plată. Sunt menționate totodată și fluctuațiile tarifare, acestea depinzând de manopere neprevăzute sau de o posibilă prelungire a tratamentului, din motive obiective. Pentru fiecare întâlnire și etapă există un cost estimativ, tu putând să te oprești acolo unde consideri, beneficiind de experiența noastră și luând-o cu tine oriunde în lume, chiar dacă nu am finalizat tratamentul, în situația în care ești nevoit să nu ne mai vizitezi.

Serviciile oferite clientilor nostrii

Consultatii

Ortodontie

Endodontie

Protetica

Estetica Dentara

Profilaxie

Obturatii

Parodontologie

Chirurgie Orala

Implantologie

Protetica pe implant

Contactaza-ne pentru o programare!